sábado, 16 de julio de 2011

RNE-Ràdio 4 no tanca a l'estiu

De dilluns a divendres, copsarem l'actualitat diaria, la comentarem a les tertúlies  i ens acompanyaran una sèrie de col·laboradors que ens portaran el millors de si mateixos per fer-nos passar una bona estona. 
Els dilluns, a dos quarts de 10, ens endisarem en el món dels detectius privats. Ja no van amb gabardina ni s'amaguen sota un barret, però segueixen tenint molta feina, i sobre tot a l'estiu. Cada dilluns, el Col·legi de Detectius Privats de Catalunya ens acompanyarà per conèixer els detalls de la seva feina.A dos quarts d'11, les fantasies més íntimes i inconfensables, amb la secció més sensual de l'estiu. Ens la portarà cada dilluns la Roser Amills.
Els dimarts ens seguirà acompanyant el professor Josep Maria Cadena, amb la seva visió clara i sense embuts de la feina dels periodistes. I per acabar el programa, marxarem de viatge. Descobrirem països, músiques, persones i cultures de la mà del Marc Serena, que ha viatjat per més de 25 països, i ens en mostrarà alguns.
Els dimecres no serien dimecres sense la secció més reflexiva del programa, la que fem sempre des del divan del nostre psiquiatra de capcelera, el Doctor Josep Tomàs. I a l'estiu els pecats seguiran sense perdonar-se. El capellà i periodista Francesc Romeu s'encarregarà, com sempre, d'enviar qui calgui al cel, a l'infern i al purgatori.
Els dijous la Mercè Beltran ens oferirà el seu anàlisi setmana de l'actualitat, i per acabar el programa, obrirem la pàgina de la cultura. En concret, dels llibres, amb la Carmen Domingo, que cada 7 dies ens aconsellarà lectures imprescindibles, ens repassarà algunes de les novetats més destacades dels últims mesos, i farà participar els oients, per què regalarà lots de llibres als qui contestin correctament a les preguntes que plategi.
I divendres, a partir de les 10, coneixerem els detalls més secrets i divertits del món del cinema. Amb el Jaume Garcia veurem les novetats més destacades de la cartellera de l'estiu, i descobrirem curiositats explicades amb el seu particular estil. I la millor manera d'acabar divendres i encarar el descans del cap de setmana és fer-ho amb el Gonçal de Martorell, que ens seguirà acompanyant aquestes setmanes d'estiu."


m'agradarà que em facis arribar els teus comentaris, gràcies!!!!

0 comentarios:

Datos personales

Mi foto

En Twitter @roseramills

Roser Amills (Algaida, 1974) Escritora mallorquina que reside en Barcelona y desarrolla su actividad profesional en radio y televisión, online y en los grupos editoriales más importantes del país. Ha publicado una veintena de títulos entre ensayos, novelas, libros de poesía y antologías, se ha traducido su obra al portugués, inglés, francés, alemán y ruso. Ha recibido premios y encuentra tiempo para ofrecer estimulantes conferencias y talleres, coordina el blog de La Vanguardia "Inspiración digital", escribe sin parar, tertuliana en TVE La 2 e iniciadora del equipo del programa pionero de sexo de Catalunya Ràdio "Les mil i una nits". Libros: http://roseramills.com/librosroser

Más información en Wikipedia: http://es.wikipedia.org/wiki/Roser_Amills

Blogger templates

Benvolguts amics i benvolgudes amigues de les poetes que miren la tele, i amigues i amics també de veure a la poesia el mateix que es pot veure al cinema i a la televisió, aquests són alguns dels llibres comentats, esmentats, llegits, recomanats, mirats i fins i tot voyeuritzats avui, a L'hora del lector, al llarg de la conversa de l'Emili Manzano amb la Dolors Miquel i la Roser Amills.

"Morbo" de Roser Amills a Sies.tv

Sobre mí

Inspiración digital | La Vanguardia

MORBO en MIRADAS 2 de La 2, TVE

"Yo no les tengo miedo a las alturas, le tengo miedo al suelo"
Travis, (Paris, Texas)

QUÈ S'HA DIT DE ROSER AMILLS?

“Una glopada d'autenticitat contra el temps”


Josep Igual Febrer (Benicarló, 1966) és autor d'una extensa obra que des del centre motriu de la poesia s'ha escampat també pels territoris de l'assaig dietarístic, l'estudi literari, els llibres de viatges, el retrat biogràfic i la novel·la, amb un total de vint-i-cinc títols.

* * *
“Més d’un i d’una envermelliran –pudor mal entés- llegint ‘Morbo’: perque encara és insòlita en una dona eixa valentia amb que Roser Amills Bibiloni despulla els espasmes de l’ànima, el cor i el sexe. Quin prodigi de força, coratje i veritat, quin poemari magistral! ‘Morbo’ és poesia encesa, pura lucidesa. Roser Amills Bibiloni et fa desmaiar amb el parpalleix de cada vers de bellesa crua. Entendreix i erotitza, trasbalsa i emociona: no pots llegir ‘Morbo’ i restar incòlume…”

Víctor-M. Amela (Barcelona, 1960), es autor de más de 1.500 “contras” de La Vanguardia y ha sido distinguido con diversos premios de periodismo: Asociación de la Prensa de Madrid, Gremi d’Editors de Catalunya, Protagonistas, Micrófono de Plata, Àngel de Bronze, Antonio Mompeón Motos, Ferrer Eguizábal…

* * *
L'autora viu l'art amb passió a més de mesura i ambdós relacionats directament en la recerca de valors que serveixin per explicar la seva natural tendència a la fe en els móns que l'envolten. La seva obra és polièdrica com a fidel reflex de la personalitat i voluntat de cercar l'astorament com a via de coneixement. Autora rica en matisos que enriqueix aquell que s'hi apropa.

Víctor Batallé a "Index d'autors", Sant Cugat del Vallès, 2005

Taller on-line de poesía erótica 2011, por Roser Amills

“Tanto el sexo ejercido como literatura,
como la escritura ejercida como erotismo
son fuente de conocimiento”


Bataille

Encuentra los libros de Roser Amills en Amazon

MORBO en versión bilingüe está desde enero de 2012 en Amazon


"Paraules d'amor", el libro con 101 declaraciones apasionadas que hice con Víctor Amela en 2011 ya está también en Amazon.

Muy pronto también encontraréis "Las 1.001 fantasías más eróticas y salvajes de la historia" (Cossetània, marzo 2012")

Y la versión digital de MORBO la podéis encontrar en el siguiente enlace:
http://edi.cat/morbo.html