domingo, 19 de febrero de 2012

La Llança de Sant Jordi 2011

Òmnium Cultural va celebrar el passat 18 d'abril del 2011, a la Sala Luz de Gas, La Festa de Sant Jordi, un esdeveniment cultural que dóna el tret de sortida a la setmana de Sant Jordi i on són convidats escriptors, editors i premsa.

Foto de tots els premiats assistents al Luz de Gas amb Muriel Casals

Al llarg de la vetllada, es van donar a conèixer el resultats de La Llança de Sant Jordi 2011, i, per tant, quins són els llibres que, segons votació popular, es regalaran més aquest 23 d’abril.

Aquest any van guanyar: Haruki Murakami, Joan Todó, Sergi Pàmies, Ramon Solsona, Carme Riera, Joaquim Maria Puyal, Nadia Gulham i Agnès Rotger, Germà Bel, Víctor Amela i Roser Amills, Francesc Buxeda, Joan Llongueras i Santi Baró.

Moltes gràcies a tots els que ens vareu votar!!!


----------------------------------------------------------------------------------- m'agradarà que em facis arribar els teus comentaris, gràcies!!!! ¿Qué te parece? Por favor, déjame tus propuestas, preguntas o ideas aquí abajo...

0 comentarios:

Datos personales

Mi foto

En Twitter @roseramills

Roser Amills (Algaida, 1974) Escritora mallorquina que reside en Barcelona y desarrolla su actividad profesional en radio y televisión, online y en los grupos editoriales más importantes del país. Ha publicado una veintena de títulos entre ensayos, novelas, libros de poesía y antologías, se ha traducido su obra al portugués, inglés, francés, alemán y ruso. Ha recibido premios y encuentra tiempo para ofrecer estimulantes conferencias y talleres, coordina el blog de La Vanguardia "Inspiración digital", escribe sin parar, tertuliana en TVE La 2 e iniciadora del equipo del programa pionero de sexo de Catalunya Ràdio "Les mil i una nits". Libros: http://roseramills.com/librosroser

Más información en Wikipedia: http://es.wikipedia.org/wiki/Roser_Amills

Blogger templates

Benvolguts amics i benvolgudes amigues de les poetes que miren la tele, i amigues i amics també de veure a la poesia el mateix que es pot veure al cinema i a la televisió, aquests són alguns dels llibres comentats, esmentats, llegits, recomanats, mirats i fins i tot voyeuritzats avui, a L'hora del lector, al llarg de la conversa de l'Emili Manzano amb la Dolors Miquel i la Roser Amills.

"Morbo" de Roser Amills a Sies.tv

Sobre mí

Inspiración digital | La Vanguardia

MORBO en MIRADAS 2 de La 2, TVE

"Yo no les tengo miedo a las alturas, le tengo miedo al suelo"
Travis, (Paris, Texas)

QUÈ S'HA DIT DE ROSER AMILLS?

“Una glopada d'autenticitat contra el temps”


Josep Igual Febrer (Benicarló, 1966) és autor d'una extensa obra que des del centre motriu de la poesia s'ha escampat també pels territoris de l'assaig dietarístic, l'estudi literari, els llibres de viatges, el retrat biogràfic i la novel·la, amb un total de vint-i-cinc títols.

* * *
“Més d’un i d’una envermelliran –pudor mal entés- llegint ‘Morbo’: perque encara és insòlita en una dona eixa valentia amb que Roser Amills Bibiloni despulla els espasmes de l’ànima, el cor i el sexe. Quin prodigi de força, coratje i veritat, quin poemari magistral! ‘Morbo’ és poesia encesa, pura lucidesa. Roser Amills Bibiloni et fa desmaiar amb el parpalleix de cada vers de bellesa crua. Entendreix i erotitza, trasbalsa i emociona: no pots llegir ‘Morbo’ i restar incòlume…”

Víctor-M. Amela (Barcelona, 1960), es autor de más de 1.500 “contras” de La Vanguardia y ha sido distinguido con diversos premios de periodismo: Asociación de la Prensa de Madrid, Gremi d’Editors de Catalunya, Protagonistas, Micrófono de Plata, Àngel de Bronze, Antonio Mompeón Motos, Ferrer Eguizábal…

* * *
L'autora viu l'art amb passió a més de mesura i ambdós relacionats directament en la recerca de valors que serveixin per explicar la seva natural tendència a la fe en els móns que l'envolten. La seva obra és polièdrica com a fidel reflex de la personalitat i voluntat de cercar l'astorament com a via de coneixement. Autora rica en matisos que enriqueix aquell que s'hi apropa.

Víctor Batallé a "Index d'autors", Sant Cugat del Vallès, 2005

Taller on-line de poesía erótica 2011, por Roser Amills

“Tanto el sexo ejercido como literatura,
como la escritura ejercida como erotismo
son fuente de conocimiento”


Bataille

Encuentra los libros de Roser Amills en Amazon

MORBO en versión bilingüe está desde enero de 2012 en Amazon


"Paraules d'amor", el libro con 101 declaraciones apasionadas que hice con Víctor Amela en 2011 ya está también en Amazon.

Muy pronto también encontraréis "Las 1.001 fantasías más eróticas y salvajes de la historia" (Cossetània, marzo 2012")

Y la versión digital de MORBO la podéis encontrar en el siguiente enlace:
http://edi.cat/morbo.html